کیک ارده یه صبحانه خوشمزه؛
آماده سازی : 60 دقیقه مواد لازم برای 5 نفر : بیسکویت : 2 بسته خامه : 200 گرم ارده : 200 گرم عسل : 150 گرم کره : 100 گرم گردو نگینی شده : 100 گرم طرز تهیه : بیسکویت را در غذاساز ریخته پودر میکنیم و کره را اضافه میکنیم با دور آرام میزنیم بعد ارده مان را میریزیم مواد را از غذاساز خارج میکنیم داخل یک کاسه نسبتا بزرگ میریزیم خامه و گردو اضافه میکنیم مرتبا هم میزنیم تا حالت خمیری دربیاید، در قالب مورد نظرمان کاغذ روغنی می اندازیم. کل ظرف باید از کاغذ پوشیده باشد مواد داخلش ریخته با دست فشار می دهیم تا خوب همه جا ظرف پر شود دو ساعت داخل فریزر می گذاریم بعد داخل ظرف مورد نظرمان برمیگردانیم کاغذهای آن را جدا میکنیم 1 ساعت هم داخل یخچال می گذاریم. روی آن یک خورده شکلات ریخته با مغزها تزئین میکنیم. نوش جان. این کیک خیلی پرکالری و شیرین هست مناسب برای صبحانه است .